Het beste adres voor goud inkopen

Veel mensen die beschikken over gouden munten, sieraden of andere goudwaar besluiten dat op een bepaald moment in te wisselen voor geld. Er zijn verspreid over Nederland diverse adressen waar u in zo’n geval met uw oude goud terecht kunt. Zoekt u echter een betrouwbaar taxatiehuis voor goud inkopen, dan moet u in Rotterdam zijn. Hier is namelijk Juwelier Meester gevestigd, waar meer dan 25 jaar ervaring er voor zorgt dat u altijd een eerlijke prijs krijgt voor uw goudwaren. Juwelier Meester heeft zich in de laatste jaren gespecialiseerd in goud inkoop, maar is ook het adres wanneer u zilverwaar of horloges van de duurdere Zwitserse merken kunt verkopen. Juwelier Meester biedt dus geen mogelijkheden voor particulieren die zelf goud inkopen willen doen. Waar u wel op kunt rekenen is een nauwkeurige en betrouwbare taxatie van het goud dat u wenst in te leveren. Ook voor vrijblijvend advies over uw goud- of zilverwaren bent u natuurlijk altijd welkom bij Juwelier Meester.

Meer goede redenen voor goud inkoop

Behalve de jarenlange ervaring waarop Juwelier Meester kan bogen, zijn er nog een aantal andere belangrijke redenen waarom u voor het verkopen van goud het best naar Rotterdam kunt komen. Voor het goud dat wij inkopen krijgt u bij ons namelijk altijd het hoogst mogelijke bedrag op basis van de actuele goudkoers. Juwelier Meester kan dan ook met trots melden dat de klant er nog altijd koning is. Om die reden en om het proces voor onze klanten zo inzichtelijk mogelijk te maken, kunt u meekijken als wij met professionele en geijkte apparatuur het goud dat wij inkopen taxeren. Uiteraard verwachten wij wel van onze klanten dat zij boven de achttien zijn. Hiertoe dient u in het bezit te zijn van een geldig en wettelijk legitimatiebewijs, waar wij tijdens uw bezoek naar zullen vragen. Zoekt u dus een betrouwbaar adres voor goud inkoop? Kom dan eens langs op de Bergweg 102 in Rotterdam.
Hier vindt u de actuele prijs van goud. Juwelier Meester past voor goud inkoop automatisch de prijzen aan. Neem contact met ons op voor een gedegen advies!

Goudprijs per kilogram

 

Goudprijs per Ounce